Wat is Adobe Generative AI en wat kan je ermee? - SRT Licenties

Dus, je hebt misschien wel eens gehoord van Adobe, toch? Het bedrijf dat bekend staat om zijn software zoals Photoshop en Illustrator, die professionals en hobbyisten gebruiken om geweldige dingen te maken. Nou, ze hebben iets nieuws bedacht dat je waarschijnlijk interessant vindt: Adobe Generative AI.

"Wacht even, wat is dat?" hoor ik je vragen. Geen zorgen, ik zal het je uitleggen zonder al te technisch te worden.

Stel je voor dat je een toverstaf hebt die ideeën kan omzetten in kunstwerken. Dat is een beetje wat Adobe Generative AI doet. Het is een stukje software dat kunstmatige intelligentie gebruikt om creatieve dingen te maken op basis van jouw input.

Oké, laten we het wat concreter maken. Met Adobe Generative AI kun je bijvoorbeeld een paar kleuren kiezen die je leuk vindt en een stijl voor een afbeelding selecteren, en dan zal de AI die informatie gebruiken om een uniek kunstwerk te genereren dat past bij wat je in gedachten had. Het is als het hebben van een kunstenaar die je gedachten kan lezen en ze omzet in iets visueel verbluffends.

Maar het stopt daar niet. Je kunt het ook gebruiken voor dingen als het ontwerpen van logo's, het maken van illustraties, zelfs het genereren van muziek en nog veel meer. Het is eigenlijk een soort creatieve partner die altijd klaar staat om je te helpen nieuwe en interessante dingen te maken.

Een van de beste dingen van Adobe Generative AI is dat je geen expert hoeft te zijn om het te gebruiken. Zelfs als je nog nooit eerder iets met grafisch ontwerp hebt gedaan, kun je ermee aan de slag en verbluffende resultaten behalen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je creativiteit naar nieuwe hoogten te brengen, geef Adobe Generative AI dan eens een kans. Het kan je verrassen met wat het allemaal kan doen, en wie weet, misschien ontdek je wel een verborgen talent waarvan je niet eens wist dat je het had!

Bestel nu de voordeligste Adobe Creative Cloud licentie van Nederland & België inclusief Adobe Firefly AI.