Houd er rekening mee dat digitale licenties alleen kunnen worden terugbetaald in geval van een storing. We kunnen de reeds geactiveerde licentie niet retourneren. Om een ​​terugbetaling te verkrijgen, moet u binnen 30 dagen na aankoop contact met ons opnemen via e-mail op contact@srtecommerce.com. U moet ons uw bestelnummer en licentiesleutelnummer doorgeven.

Als u een defect product aan ons meldt, zullen wij binnen 24 uur een diagnose van de fout stellen en stappen voor oplossing bieden.

Als we de fout niet kunnen oplossen, bieden we u een vervangend product of een volledige terugbetaling. Onze belofte is dat als u contact met ons opneemt voor hulp en we een technisch probleem niet kunnen oplossen, wij u een volledige terugbetaling zullen geven. De verwerking van de terugbetaling duurt 5-10 werkdagen.

Houd er rekening mee dat alle licenties die worden verkocht doorSRT-licenties zijn geldig voor één pc en kunnen niet naar een andere pc worden overgedragen.

Softwarecompatibiliteit is volledig de verantwoordelijkheid van de klant, aangezien wij de licentieverkopers zijn; alle software wordt geleverd door Microsoft en is auteursrechtelijk beschermd. Daarom wordt er geen restitutie verleend voor softwarecompatibiliteit.

Defecte sleutelcodes worden vervangen of terugbetaald, afhankelijk van de keuze van de klant. Defecte codes kunnen door ons alleen worden bewezen met een uitvoer van Microsoft PID Checker.

SRT-licenties aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele lokale computerproblemen die de normale werking van software kunnen belemmeren. 

Alle producten verkocht doorSRT-licenties omvatten een garantie van 1 jaar voor pc-herinstallatie en reset-gevallen en gratis chat-/e-mailondersteuning.

Om de goederen onmiddellijk te kunnen leveren, zoals wij dat doen, hebben wij uitdrukkelijke toestemming nodig, zodat wij de goederen niet gedurende de bedenktijd van 30 dagen vasthouden. Houd er rekening mee dat de consument het recht verliest om de overeenkomst te herroepen nadat hij uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven om de digitale inhoud te gaan leveren. Dat gezegd hebbende, kunt u er zeker van zijn dat dit een wettelijke vereiste is en dat onze enige zorg uw tevredenheid is; daarom ondersteunen we elke bestelling zonder annulering op dit punt op te leggen.

CONTACTEN:

Telefoon: +31 6 85652848

E-mail: contact@srtecommerce.com

Adres: Oetgensstraat 163, 1091 RD, Amsterdam-Nederland

 

Powered by Formful